Antena 3 Actualitate Incendiu, la Primăria Sectorului 1: Acoperişul sediului de pe Banu Manta, în flăcări (VIDEO)

Incendiu, la Primăria Sectorului 1: Acoperişul sediului de pe Banu Manta, în flăcări (VIDEO)

04 Sep 2009   •   11:59
Incendiu, la Primăria Sectorului 1: Acoperişul sediului de pe Banu Manta, în flăcări (VIDEO)
Sursa foto: incendiu primarie

Acoperişul sediului vechi al Primăriei Sectorului 1, aflat pe Bulevardul Banu Manta, a luat foc, vineri, în jurul orei 11:30.

Clădirea, declarată patrimoniu naţional, se afla în renovare, primăria fiind temporar mutată. După aproximativ o oră de la producerea incidentului, o parte din acoperiş s-a prăbuşit.

Pompierii au intervenit cu zece autospeciale pentru a stinge incendiul, iar reţeaua electrică din clădire a fost deconectată la scurt timp după izbucnirea acestuia.

Din primele informaţii obţinute de la pompieri reiese că în clădire nu se afla nicio persoană.


Dacă ai surprins imagini de la incendiul izbucnit în Capitală le poţi trimite pe adresele de mail www.videonews.ro.Cauzele producerii incendiului nu sunt, deocamdată, cunoscute. Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, susţine, însă, că vina aparţine în totalitate firmei care se ocupă de renovarea clădirii. Astfel, pagubele care vor fi stabilite în urma unei anchete vor fi suportate de către aceasta.

Andrei Chiliman mai susţine că, cel mai probabil, focul a pornit de la aparatele de sudură ale muncitorilor.

În urma incidentului, unul dintre sensurile de circulaţie de pe strada Banu Manta a fost blocat. Se circulă pe un singur sens, cel dinspre Calea Griviţei.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close