Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la un bloc din Târgu Jiu. Focul a pornit de la o afumătoare improvizată

Incendiu la un bloc din Târgu Jiu. Focul a pornit de la o afumătoare improvizată

Incendiu la un bloc din Târgu Jiu. Focul a pornit de la o afumătoare improvizată
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Ian 2011   •   20:23
UPDATE.  Incendiul care a izbucnit, vineri seară, la acoperişul unui bloc de patru etaje din Târgu Jiu a fost stins după o intervenţie de aproximativ jumătate de oră de către pompierii militari, informează Mediafax.
   
Martorii oculari, locatari din bloc, au menţionat că focul ar fi izbucnit de la o afumătoare improvizată pe acoperişul blocului, persoanele vinovate de acest lucru părăsind zona pentru a nu fi agresate de către vecini.
   
Pompierii au folosit cinci autospeciale pentru a lichida focul, apa nepătrunzând în apartamentele de la etajele superioare.


Un puternic incendiu a izbucnit, vineri seară, la acoperişul unui bloc de patru etaje din Târgu Jiu, flăcările manifestându-se pe o suprafaţă de câţiva zeci de metri pătraţi, la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului fiind trei echipaje ale pompierilor care încearcă să stingă focul, informează Mediafax.
   
Pompierii militari ajunşi la faţa locului pentru a lichida incendiul au adus cu ei şi o scară mobilă cu care au urcat la înălţime.
   
Pentru a putea intra cu maşinile de intervenţie în spaţiul mai îngust dintre blocuri, autovehiculele parcate împrejurul blocului al cărui acoperiş a luat foc au fost îndepărtate din zonă.
   
În faţa blocului al cărui acoperiş este în flăcări se află mai mulţi locatari care au ieşit din apartamente în momentul în care a fost sesizat incendiul.


×
Subiecte în articol: incendiu pompieri bloc
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close