Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la un restaurant din Centrul Istoric al Capitalei

Incendiu la un restaurant din Centrul Istoric al Capitalei

Incendiu la un restaurant din Centrul Istoric al Capitalei
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    31 Oct 2011   •   15:06
Update 15.40 - Focul a fost stins

Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, la un imobil din Centrul Istoric al Capitalei, trei persoane fiind transporate la spital pentru îngrijiri medicale. Incendiul a izbucnit la parterul unei clădiri unde funcţionează un bistro francez.

Cele trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost intoxicate cu fum sau au suferit atacuri de panică, potrivit Mediafax.

Pompierii au intervenit cu dificultate din cauza accesului greu. La faţa locului au fost trei autospeciale, iar echipajele pompierilor au intervenit pentru localizarea şi stingerea incendiului cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică.

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de prim-ajutor. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi adulţi - unul intoxicat cu fum şi un altul care a suferit un atac de panică - şi un adolescent de 16 ani. Cei trei vor fi duşi la spital.

O comisie de anchetă va analiza contextul producerii incendiului, urmând să fie determinată cauza.

Focul a afectat etajul întâi al unui imobil la parterul căruia funcţionează restaurantul la Bonne Bouche, localul nefiind afectat de flăcări.
 
 






×
Subiecte în articol: incendiu restaurant pompieri
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close