Antena 3 CNN Actualitate Incendiu lângă aeroportul Băneasa. O casă a luat foc

Incendiu lângă aeroportul Băneasa. O casă a luat foc

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, în această dimineață, la o casă părăsită de pe strada Grațioasă din Sectorul 1 al Capitalei.

Incendiu lângă aeroportul Băneasa. O casă a luat foc
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    04 Apr 2022   •   09:19

Pompierii de la ISU București-Ilfov intervin pentru stingerea unui incendiu produs pe strada Grațioasă din Sectorul 1. Incendiul a fost localizat și se lucrează la lichidarea acestuia.

"În acest moment nu mai există acest risc, de extindere a incendiului. Este afectată o locuință părăsită. (...) Nu sunt persoane rănite că urmare a acestui eveniment. 

Pentru fluidizarea deplasării autospecialelor noastre de intervenție și amplasarea lor în zona unde a ost realizat dispozitivul, evident că a fost creat disconfort pentru ceiallti participanți la trafic și pentru locatarii din zona. Însă în momentele următoare o parte din ele vor fi retrase din dispozitiv, având în vedere că nu mai există o stare de pericol generată de incendiu" a declarat, la Antena 3, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Incendiul s-a manifestat, cu degajări mari de fum, la nivelul acoperișului unei case părăsite, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.

La fața locului intervin trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o descarcerare și un echipaj SMURD. Dispozitivul a fost suplimentat cu încă două autospeciale de stingere.

×
Subiecte în articol: casa în flăcări aeroportul Baneasa
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close