Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la o primărie din Argeș. Focul ar fi fost pus intenționat

Incendiu puternic la o primărie din Argeș. Focul ar fi fost pus intenționat

Incendiu puternic în această dimineață la o primărie din Argeș. Șase autospeciale de pompieri au fost trimise la Beleți Negrești, pentru a interveni în cazul unui incendiu ce se manifesta la două clădiri aparținând Primăriei.

Incendiu puternic la o primărie din Argeș. Focul ar fi fost pus intenționat
de Laura Dinu    |    13 Dec 2021   •   07:38

Focul ar putea să fi fost pus intenționat, spun anchetatorii. Au ars două clădiri separate, iar pompieri au găsit de jur împrejurul clădirilor o cantitate mare de motorină.

Alarma s-a dat puțin după ora 03:00. Un localnic ce locuiește vizavi de primărie a văzut flăcările și a sunat imediat la 112. Angajat la o societate de electricitate, bărbatul și-a chemat repede și colegii să oprească alimentarea cu energie.

Ajunși la fața locului, pompierii spun că este foarte posibil ca focul să fi fost pus intenționat, mai ales că cele două clădiri care au ars s-au aprins în același timp.

Unul dintre imobile era sediul central al Primăriei, iar cel de al doilea adăpostea Arhiva și Contabilitatea. Autoritățile locale spun că pagubele sunt inestimabile pentru că în cea din urmă au ars toate documentele.



Primarul localității a fost și el anunțat de incendiu, dar nu a venit la fața locului.

Urmează acum ca mai multe echipe de criminaliști ajutate de pompieri să stabilească exact ce s-a întâmplat la Beleți Negrești.

Primăria nu avea paznic pe timp de noapte.

×
Subiecte în articol: Argeş Beleți Negrești incendiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close