Antena 3 CNN Actualitate Doi copii și părinții lor, blocați într-o casă distrusă de un incendiu în Moinești, Bacău

Doi copii și părinții lor, blocați într-o casă distrusă de un incendiu în Moinești, Bacău

Incendiu de proporții în Moinești, județul Bacău. O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar doi soți și cei copii ai lor au fost duși la spital cu arsuri grave. Părinții au șanse minime de supraviețuire, în timp ce copiii sunt în afara oricărui pericol.

Doi copii și părinții lor, blocați într-o casă distrusă de un incendiu în Moinești, Bacău
Sursa foto: Pexels
24 Iun 2020   •   09:30

Locuința respectivă a ars în întregime, iar vecinii au intervenit să-i ajute pe părinți și copii după ce au auzit țipete.

Primii care au ieșit din casă au fost copiii. Toți patru au reușit, în cele din urmă, însă părinții lor aveau hainele încă arzând când au ieșit.

Pompierii au intervenit la fața locului cu cinci autospeciale și s-au luptat ore întregi cu flăcările uriașe, conform știrileprotv.

”Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Lucrăm pentru lichidare și stabilirea cauzelor incendiului”, a spus Doru Onica, ISU Bacău.

De asemenea, mai multe echipaje de la Ambulanță au intervenit și i-au luat pe toate patru victimele la spital.

Adulții nu au șanse mari de supraviețuire, copiii sunt în afara oricărui pericol

Copiii au fost transferați la Bacău, în timp ce soții au fost transferați către Iași și București cu arsuri extrem de grave.

”Cei doi adulți în stare influențată cu arsuri pe mai mult de 90% din suprafața corpului. Copiii se aflau în stare bună, cu arsuri de gradul 1 și 2 pe membrele superioare”, a spus Alina Zală, director medical Spitalul Moinești.

Potrivit medicilor, adulții nu prea au șanse mari de supraviețuire.

×
Subiecte în articol: Bacău Moinești
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close