Antena 3 CNN Actualitate Incendiu de proporţii la proprietatea deputatului Dan Ciocan. Pericol de explozie de la două rezervoare GPL

Incendiu de proporţii la proprietatea deputatului Dan Ciocan. Pericol de explozie de la două rezervoare GPL

Un incendiu care a mistuit acoperişul unei imobil de mari dimensiuni de pe proprietatea deputatului ex-PSD Dan Ciocan a izbucnit luni dimineaţa.

Incendiu de proporţii la proprietatea deputatului Dan Ciocan. Pericol de explozie de la două rezervoare GPL
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2020   •   12:55

Incendiul izbucnit în localitatea Rotunda din judeţul Olt a avut ca sursă, cel mai probabil, amplasarea materialelor uşor combustibile în apropierea coşului de fum, spun pompierii. Intervenţia a durat cinci ore, peste 30 de pompieri fiind angrenaţi în acţiune.

 În incendiu au ars aproximativ 750 de metri de acoperiş şi au fost deteriorate obiecte şi echipamente sanitare,

Două rezervoare de gaz petrolier lichefiat  din inicinta au fost asigurate pe perioada intervenţiei pentru a se evita un dezastru.

„Acoperişul unei clădiri cu funcţiune mixtă, cu regim de înălţime parter şi etaj, din comuna Rotunda, a fost distrus în urma unui incendiu puternic izbucnit în această dimineaţă. La locul evenimentului au fost alocate, progresiv, forţe şi mijloace de la Detaşamentul Caracal şi Detaşamentul Slatina în total peste 30 de pompieri, cu cinci autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj SMURD. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la acoperişul clădirii, cu flacără şi degajări mari de fum, cu posibilitate de propagare la întreaga construcţie. 
De asemenea, în apropierea clădirii se aflau două rezervoare de gaz petrolier lichefiat, fiind asigurat un dispozitiv pentru protecţia acestora. Misiunea echipajelor de intervenţie a fost îngreunată de vântul puternic, dar şi de materialele combustibile aflate în podul clădirii, care au favorizat dezvoltarea rapidă a incendiului“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, citat de Adevarul.
 

×
Subiecte în articol: incendiu Dan Ciocan
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close