Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care maşina din Pasajul Unirii a luat foc a fost filmat de o cameră de supraveghere

Momentul în care maşina din Pasajul Unirii a luat foc a fost filmat de o cameră de supraveghere

Antena 3 CNN a prezentat primele imagini din momentul în care mașina din Pasajul Unirii a luat foc.

Momentul în care maşina din Pasajul Unirii a luat foc a fost filmat de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    18 Oct 2022   •   11:41

Pasagerii au coborât imediat din autoturism. Este vorba despre trei adulți și un bebeluș.

Mașina a fost distrusă în totalitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Incendiu în Pasajul Unirii! Traficul a fost complet blocat după ce o mașină a luat foc 

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, în Pasajul Unirii din București. O mașină a luat foc, iar pasajul s-a umplut cu fum.

Raed Arafat a intrat în direct la Antena 3 CNN unde a explicat ce s-a întâmplat. 

”Este vorba despre un incendiu care a intervenit la un autoturism care a dus la inundarea pasajului cu fum. Au intervenit și intervin 8 mașini de stingere și 5 echipaje de ajutor SMURD. La acest moment incendiul este lichidat, toate persoanele care au fost în tunel au fost evacuate. Se continuă cu evacuarea fumului din tunel și în momentul în care este totul sigur se vor întoarce persoanele să își recupereze autoturismele și să plece cu ele din tunel.

A fost o speculație că una dintre mașini nu a intrat pentru că era prea înaltă. Nu este corect. Colegii de la pompieri nu au intrat în fum, unde vizibilitatea este zero, deci asta este o tactică normală. Ei au întins furtunurile iar mașina a rămas afară. Nu era normal să intre.

Desfumatoarele, din ce am vorbit cu comandatul intervenției, funcționează.

Și trei, că nu există sistem de alarmă pentru fum, comandantul mi-a spus că există un sistem care sună în interior, cel mai probabil este sistemul pentru avertizare că există fum sau substanțe toxice. Acestea sunt speculațiile pe care am vrut să le clarific. 

Nu avem victime, pompierii au verificat în fum fiecare mașină ca să nu fie persoane blocate, iar eu sper ca în cel mai scurt timp să se reia traficul normal”, a declarat Raed Arafat la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: pasajul Unirii incendiu
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close