Antena 3 CNN Actualitate Incendiu pe aeroportul Otopeni. Sute de persoane de la terminalul Plecări au fost evacuate

Incendiu pe aeroportul Otopeni. Sute de persoane de la terminalul Plecări au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineață, la un fast-food din terminalul „Plecări” al aeroportului Otopeni.

Incendiu pe aeroportul Otopeni. Sute de persoane de la terminalul Plecări au fost evacuate
23 Feb 2020   •   08:09

Update ora 9. În jur de 600 de persoane au fost evacuate din aeroport. Traficul se desfășoară normal în terminal. Nu sunt întârzieri sau curse anulate nici la plecări, nici la sosiri.  Momentan se fac verificări pentru stabilirea cauzei incendiului. 

Incendiul s-a produs în jurul orei 7, la o hotă de evacuare situată pe terasa clădirii Finger (zona de îmbarcare). Incendiul a fost lichidat imediat dupa ora 7.30. 

Știre inițială

Pompierii intervin chiar în aceste momente cu trei autospeciale. La fața locului sunt și două ambulanțe SMURD. S-au constituit deja echipe de căutare-salvare și pentru evacuarea persoanelor către zona parterului. 

Aproximativ 300 de persoane au fost deja evacuate. Sunt oameni care se pregăteau să călătorească, însă au început să simtă un miros puternic de fum, au văzut că fumul se extinde în zona terminalului și au sunat la 112. 

Incendiul a izbucnit în jurul orei 7 dimineața. Primii care au ajuns la fața locului sunt pompierii de la ISU București-Ilfov. 

”Incendiu la un fast-food din terminalul Plecări-Aeroport Otopeni. Acţionează pompierii ISUBIF şi firma privata de pompieri de la aeroport”, a transmis, duminică, ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiu pe aeroportul Otopeni. Sute de persoane de la terminalul Plecări au fost evacuate

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni plecări incendiu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close