Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la Politehnica din Bucureşti! Anunţul făcut de purtătorul de cuvânt ISU

Incendiu la Politehnica din Bucureşti! Anunţul făcut de purtătorul de cuvânt ISU

Flăcări uriașe la clădirea rectoratului Politehnicii București, cea mai veche și prestigioasă universitate cu profil tehnic din România. Incendiul a avut loc marți după-amiaza la subsolul clădirii rectoratului.

Incendiu la Politehnica din Bucureşti! Anunţul făcut de purtătorul de cuvânt ISU
Sursa foto: Universitatea POLITEHNICA din București/Facebook
de Georgiana Adam    |    16 Feb 2021   •   18:34

Potrivit ISU București, incendiul a izbucnit la subsolul clădirii rectoratului și s-a manifestat la subsol, pe o suprafață de 50 de metri pătrați, într-o cameră tehnică.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Daniel Vasile, purtător de cuvât ISU, în exclusivitate la Antena 3, a anunţat că incendiul a fost stins, însă au fost degajări mari de fum.

''Incendiul a fost localizat și în doar în urmă cu doar câteva minute a fost stins. A fost vorba de un incendiu care s-a manifestat în subsol, într-o cameră tehnică, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, însă a fost o degajare foarte intensă de fum care s-a propagat în toate spațiile de la subsol, dar și către parterul rectoratului de la Politehnica București. Important este că sunt persoane rănite în urma acestui eveniment și în acest moment, o parte din resurse sunt retrase din dispozitiv. Cu siguranță sunt pagube în încăperea respectivă cel puțin, provocate de atât de incendiu, dar și de apa folosită pentru stingere. A fost mai degrabă o ardere mocnită, pentru că flacără nu s-a observat de la bun început. Probabil că incendiul s-a manifestat în subsol dar nu a fost observat de personalul care se regăsea în această clădire a rectoratului'', a spus Daniel Vasile, purtător de cuvât ISU, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: incendiu Politehnica București
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close