Antena 3 Actualitate Incendiu la Politehnica din Bucureşti! Anunţul făcut de purtătorul de cuvânt ISU

Incendiu la Politehnica din Bucureşti! Anunţul făcut de purtătorul de cuvânt ISU

de Georgiana Adam    |    16 Feb 2021   •   18:34
Incendiu la Politehnica din Bucureşti! Anunţul făcut de purtătorul de cuvânt ISU
Sursa foto: Universitatea POLITEHNICA din București/Facebook

Flăcări uriașe la clădirea rectoratului Politehnicii București, cea mai veche și prestigioasă universitate cu profil tehnic din România. Incendiul a avut loc marți după-amiaza la subsolul clădirii rectoratului.

Potrivit ISU București, incendiul a izbucnit la subsolul clădirii rectoratului și s-a manifestat la subsol, pe o suprafață de 50 de metri pătrați, într-o cameră tehnică.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Daniel Vasile, purtător de cuvât ISU, în exclusivitate la Antena 3, a anunţat că incendiul a fost stins, însă au fost degajări mari de fum.

''Incendiul a fost localizat și în doar în urmă cu doar câteva minute a fost stins. A fost vorba de un incendiu care s-a manifestat în subsol, într-o cameră tehnică, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, însă a fost o degajare foarte intensă de fum care s-a propagat în toate spațiile de la subsol, dar și către parterul rectoratului de la Politehnica București. Important este că sunt persoane rănite în urma acestui eveniment și în acest moment, o parte din resurse sunt retrase din dispozitiv. Cu siguranță sunt pagube în încăperea respectivă cel puțin, provocate de atât de incendiu, dar și de apa folosită pentru stingere. A fost mai degrabă o ardere mocnită, pentru că flacără nu s-a observat de la bun început. Probabil că incendiul s-a manifestat în subsol dar nu a fost observat de personalul care se regăsea în această clădire a rectoratului'', a spus Daniel Vasile, purtător de cuvât ISU, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: incendiu Politehnica București

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close