Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic în Voluntari: Trei case, cuprinse de flăcări. Un bărbat, găsit carbonizat

Incendiu puternic în Voluntari: Trei case, cuprinse de flăcări. Un bărbat, găsit carbonizat

Incendiu puternic în Voluntari: Trei case, cuprinse de flăcări. Un bărbat, găsit carbonizat
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Ian 2011   •   11:52

Un bărbat în vârstă a murit, joi, în urma unui puternic incendiu izbucnit în oraşul Voluntari din judeţul Ilfov. Trei case au fost mistuite de flăcări. Pompierii au reuşit să stingă focul după aproximativ o oră şi jumătate de la începerea intervenţiei.

Incendiul s-a produs în jurul orei 11:00 la o locuinţă aflată pe strada Leonte Filipescu. Din primele informaţii reiese că focul a pornit de la o afumătoare lăsată nesupravegheată. În scurt timp, alte două locuinţe lipite una de cealaltă au fost cuprinse de flăcări.

Incendiul s-a extins, astfel, pe o suprafaţă de circa 400 metri pătraţi şi exista riscul ca flăcările să cuprindă şi alte locuinţe aflate în împrejurimi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Petruş Simion, la faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Totodată, au fost trimise un echipaj de prim ajutor şi unul de la descarcerare.

În timpul operaţiunilor de stingere a incendiului, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat de circa 70 de ani. Victima a fost surprinsă de flăcări într-una dintre casele afectate de incendiu şi nu a putut fi salvată la timp de echipajele de intervenţie.

 






×
Subiecte în articol: incendiu Voluntari case flacari Ilfov
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close