Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la o pensiune din Drobeta Turnu Severin. Flăcările au atins 15 metri

Incendiu puternic la o pensiune din Drobeta Turnu Severin. Flăcările au atins 15 metri

Incendiu puternic la o pensiune din Drobeta Turnu Severin. Flăcările au atins 15 metri
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Mar 2011   •   09:09
Update: Traficul rutier a fost oprit pe Bulevardul Carol, în zona Tribunalului Mehedinţi, întrucât autospecialele de intervenţie ajung cu greu la locul incendiului. Ulterior, la faţa locului au mai intervenit  zece autospeciale.

Un puternic incendiu a izbucnit la Drobeta Turnu Severin, la o pensiune. Focul s-a extins cu repeziciune şi a cuprins aproape întreg imobilul. Pensiunea are 80 de camere şi aproape 300 de metri pătraţi. Pompierii se chinuie de mai bine de o oră să stingă flăcările. Mai multe persoane au fost evacuate, iar pompierii au cerut întăriri.

Potrivit primelor informaţii ale corespondentului Antena 3, pensiunea se afla în imediata apropiere a tribunalului local, motiv pentru care toate sălile de judecate ale clădirii au fost şi ele evacuate.

La o oră şi jumătate după izbucnirea incendiului, flăcările aveau 10-15 metri, iar pompierii, rămaşi fără apă şi maşini disponibile, au cerut ajutoare de urgenţă. În pensiunea incendiată s-ar fi investit aproximativ 18 miliarde în anul 2010.
 


Incendiul la pensiunea aflată pe strada George Coşbuc numărul 24 din Drobeta Turnu Severin a izbucnit în jurul orei 8.00, la faţa locului fiind trimişi 27 de pompieri cu patru autospeciale cu apă şi spumăişti.




×
Subiecte în articol: incendiu flacari pompieri
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close