Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la un depozit de anvelope din Pipera. Nouă oameni s-au intoxicat cu fum (VIDEO)

Incendiu puternic la un depozit de anvelope din Pipera. Nouă oameni s-au intoxicat cu fum (VIDEO)

Incendiu puternic la un depozit de anvelope din Pipera. Nouă oameni s-au intoxicat cu fum (VIDEO)
Sursa foto: Incendiu
13 Sep 2009   •   09:40

Un depozit de anvelope, situat pe şoseaua Pipera, a luat foc sâmbătă seară. Incendiul a fost anunţat prin apel la numărul de urgenţă 112 aproximativ la ora 19.20. Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu 16 autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi trei echipaje ale serviciului de descarcerări şi mai multe ambulanţe.

Nici până duminică la prânz incendiul nu a fost stins, însă pompierii ţin flăcările sub control.

Cauciucurile arse degajă un fum gros, care a ajuns până în zona de nord a Capitalei. Şeful Agenţiei de Protecţie a Mediului, Mihail Fîcă spune că staţiile de monitorizare a aerului nu au înregistrat substanţe chimice periculoase în atmosferă. Nouă pompieri s-au intoxicat cu fumul toxic. Şapte dintre aceştia au fost transportaţi la spital, iar doi au fost trataţi la locul intervenţiei. Toţi sunt acum în afara oricărui pericol.

O anchetă a fost deja demartă în acest caz, urmănd ca şi Garda de Mediu să demareze propria anchetă. Proprietarii depozitului riscă amenzi de până la 100.000 de lei.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: incendiu pipera
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close