Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la un depozit şi la un restaurant din Maramureş. Un pompier a fost rănit

Incendiu puternic la un depozit şi la un restaurant din Maramureş. Un pompier a fost rănit

Incendiu puternic la un depozit şi la un restaurant din Maramureş. Un pompier a fost rănit
Sursa foto: Foto arhiva Antena 3
29 Dec 2013   •   12:23

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dimineaţă, în localitatea maramureşeană Ariniş, la o clădire în care funcţionează un depozit de materiale de construcţii şi un restaurant, iar pentru stingerea focului au intervenit şase echipaje ale ISU, în timpul intervenţiei un pompier rănindu-se la mâini, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, Cornel Băbuţ, a declarat că incendiul a cuprins o clădire de aproximativ 500 de metri pătraţi, în care funcţionează, la parter, un depozit de materiale de construcţii, iar la etaj se află un restaurant.
   
Potrivit sursei citate, la faţa locului intervin patru echipaje ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din judeţele Maramureş şi Sălaj, precum şi două echipaje de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.
   
În timpul intervenţiei, un subofiţer de la ISU Sălaj s-a tăiat la mâini, el primind îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD ajuns la faţa locului şi urmând să fie dus la Spitalul Judeţean din Zalău.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş a mai spus că în prezent pompierii lucrează la lichidarea ultimelor focare.
   
Clădirea cuprinsă de flăcări se află în localitatea Ariniş, situată la graniţa dintre Maramureş şi Sălaj

×
Subiecte în articol: Maramureș incendiu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close