Antena 3 CNN Actualitate Sute de elevi de la Şcoala de Jandarmi din Drăgăşani au stins un incendiu înainte să depună jurământul

Sute de elevi de la Şcoala de Jandarmi din Drăgăşani au stins un incendiu înainte să depună jurământul

Incident neprevăzut chiar înainte de depunerea jurământului la Şcoala de Jandarmi din Drăgăşani. Elevii, care se pregătesc să devină jandarmi, au devenit pentru un moment pompieri și au reușit să stingă flăcările care a cuprins o locuință.

Sute de elevi de la Şcoala de Jandarmi din Drăgăşani au stins un incendiu înainte să depună jurământul
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne, Romania
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mar 2024   •   18:23

"Nu a fost nevoie de niciun ordin. Unul dintre elevi a sunat imediat la 112, iar ceilalți au fugit către locul unde erau furtunurile de stins incendiu.

În câteva secunde, toți cei 330 de elevii ai Școlii de Jandarmi din Drăgășani, au format dispozitivul de stingere.

Viteza lor de reacție a făcut posibilă evitarea unei tragedii, prin împiedicarea extinderii incendiului de la anexa care luase foc la întreaga locuință în care se aflau proprietarii. Oamenii nici nu bănuiau ce se întâmplă.

Chiar dacă se pregătesc să devină jandarmi, pentru un scurt timp elevi au devenit pompieri", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

FELICITĂRI!

Erau pe platoul unității și se pregăteau pentru depunerea Jurământului militar și au observat că la o casă din vecinătate a izbucnit un incendiu. Nu a fost nevoie de niciun ordin. Unul a sunat imediat la 112, iar ceilalți au fugit către locul unde erau furtunurile de stins incendiu. În câteva secunde, toți cei 330 de elevii ai Școlii de Jandarmi- Drăgășani, au format dispozitivul de stingere. Toti, fără nicio excepție! Viteza lor de reacție a făcut posibilă evitarea unei tragedii, prin împiedicarea extinderii incendiului de la anexa care luase foc la întreaga locuință în care se aflau proprietarii. Oamenii nici nu bănuiau ce se întâmplă. Chiar dacă se pregătesc să devină jandarmi, pentru un scurt timp au devenit pompieri. Au devenit SALVATORI! Felicitări tuturor pentru modul exemplar de reacție și acțiune!

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Sâmbătă, 9 martie 2024

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close