Antena 3 CNN Actualitate Incendiu în Secția de Ortopedie a Spitalului Municipal Bacău

Incendiu în Secția de Ortopedie a Spitalului Municipal Bacău

Un incendiu a fost semnalat, vineri seara, în Secția de Ortopedie a Spitalului Municipal Bacău. Pompierii au intervenit la fața locului, după ce au fost sesizați prin apel la 112.

Incendiu în Secția de Ortopedie a Spitalului Municipal Bacău
de Georgiana Adam    |    16 Apr 2021   •   21:43

Pompierii militari din Bacău au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că există degajări mari de fum pe casa scării a Spitalului Județean de Urgență Bacău.

La fața locului, forțele de intervenție au constat că fumul provenea dintr-un canal tehnic, iar incendiul a fost lichid într-un timp scurt.

"În aceată seară, la ora 20:40, pompierii militari băcăuani au fost anunțați despre faptul că pe casa scării a Spitalului Județean de Urgență Bacău, la etajele superioare este fum.

La sosirea forțelor de intervenție s-a constat că fumul provenea dintr-un canal tehnic, cu sprafața de aproximativ 120 centimetri pătrați, prin care trec conductele de termoficare.

Prin intervenția rapidă a forțelor de intervenție incendiul a fost lichidat. În urma acestui au ars izolația conductelor și deșeuri.

De menționat este faptul că în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime și nu s-au evacuat persoane. Pompierii vor rămâne la fața locului pentru a se asigura că nu mai există niciun risc", a transmit ISU Bihor.

×
Subiecte în articol: incendiu spital ortopedie Bacău
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close