Antena 3 CNN Actualitate Incendiu uriaș la marginea Bucureștiului. Este pericol de explozie

Incendiu uriaș la marginea Bucureștiului. Este pericol de explozie

Zeci de pompieri intervin, joi seara, la un incendiu uriaș care a izbucnit la un depozit din apropierea Șoselei de Centură a Capitalei. Depozitul se ocupă cu ambalarea și distribuția orezului, iar în interior se află și substanțe explozibile, potrivit ISU București - Ilfov.

Incendiu uriaș la marginea Bucureștiului. Este pericol de explozie
de Gabriel Dano    |    30 Iul 2020   •   19:30

Incendiul se manifestă la două hale din Bragadiru, în apropiere de Șoseaua de Centură, iar suprafața afectată este de aproximativ 5.000 mp. Teama cea mai mare a pompierilor este că incendiul s-ar putea propaga foarte repede. În plus, și pericolul de explozie este foarte mare.

Pericol uriaș de explozie!

„Este o ardere puternică, cu degajare de fum. În depozit se găsesc recipiente ușor inflamabile și explozibile”, au transmis reprezentanții ISU BIF. În total, 20 de autospeciale de stingere alertate pentru a stinge incendiul.

În depozitul unde a izbucnit incendiul existau echipamente de ambalare și distribuție de produse alimentare, în principal a orezului. Din primele informații, nu există persoane rănite.

Ce spun pompierii despre incendiul puternic de pe Şoseaua de Centură

"Fumul degajat nu a pus în pericol populația, dar era important ca oamenii să cunoască acest eveniment, să sprijine echipele noastre prin facilitarea deplasării. Și colegii noștri de la Poliție au făcut eforturi deosebite", a spus Daniel Vasile (ISU București).

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close