Antena 3 CNN Actualitate Incendiul de la Fabrica de Electromontaj din București a fost stins. Anunț meteorologilor despre norul de fum

Incendiul de la Fabrica de Electromontaj din București a fost stins. Anunț meteorologilor despre norul de fum

Incendiul la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 a fost stins, potrivit informațiilor de la Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov

Incendiul de la Fabrica de Electromontaj din București a fost stins. Anunț meteorologilor despre norul de fum
09 Ian 2020   •   22:08

UPDATE: În urma incendiului, au fost efectuate două măsurători privind calitatea aerului din zonă, însă nu s-au constatat depăşiri ale valorilor acceptate.

„Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) privind evoluţia norului de fum din zona Electromontaj, Str. Ilioara, Sector 3, se apreciază că în cursul acestei nopţi circulaţia aerului va fi relativ slabă şi se va realiza predominant dinspre sud-vest către nord-est, astfel că evoluţia norului de fum va fi de dispersie lentă şi de deplasare către nord-est", arată ANM într-un comunicat.

Citește Și ANM, precizări după incendiul de la Fabrica Electromontaj: „Circulaţia aerului va fi relativ slabă. Evoluţia norului de fum va fi de dispersie lentă

----------------------------

Un incendiu a izbucnit joi seară la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei.

La faţa locului au fost trimise 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN şi 2 maşini SMURD.

„Incendiu major produs în Bucureşti, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitaţi zona şi eliberaţi căile de circulaţie pentru a permite accesul mijloacelor de intervenţie” - este mesajul transmis de ISUBIF.

Potrivit reprezentanţilor ISUBIF, incendiul s-ar fi produs la un bazin, posibil cu zinc, şi până în acest moment nu există persoane rănite.

„Incendiul s-a extins la nivelul acoperişului halei pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, construcţie P+1. Se acţionează pentru localizare”, precizează ISUBIF.  

Incendiu puternic în București, la Fabrica Electromontaj. Există pericol de explozie

×
Subiecte în articol: fabrca de electromontaj sectorul 3
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close