Antena 3 CNN Actualitate Incendiul de la fabrica de mase plastice din Medgidia a fost stins după 20 de ore (VIDEO)

Incendiul de la fabrica de mase plastice din Medgidia a fost stins după 20 de ore (VIDEO)

Incendiul de la fabrica de mase plastice din Medgidia a fost stins după 20 de ore (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Oct 2010   •   10:30

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa au intervenit timp de peste 20 de ore pentru a stinge incendiul izbucnit, vineri la prânz, la o fabrică de mase plastice din Medgidia, focul fiind lichidat sâmbătă dimineaţă, informează Mediafax.

Focul, care a izbucnit, vineri, în jurul orei 12.00, la o fabrică de procesare a deşeurilor din material plastic, a fost stins de pompieri abia sâmbătă dimineaţă, la ora 08.40, în acest interval fiind trimise la faţa locului şapte autospeciale de intervenţie din Medgidia şi Cernavodă.

Până să fie stinse, flăcările au distrus aproape în totalitate un siloz în care erau depozitate mii de baxuri de PET-uri, dar pompierii au reuşit să evite extinderea focului şi la depozitul din vecinătate.

"La această oră incendiul a fost lichidat, dar la faţa locului a mai rămas un echipaj cu o autospecială pentru a supraveghea zona, ca nu cumva să fi rămas un focar ascuns şi flăcările să izbucnească din nou. Intervenţia a fost îngreunată de vântul puternic şi de fumul gros rezultat în urma arderii maselor plastice din depozit, precum şi de cantitatea foarte mare de mase plastice", a declarat purtătorului de cuvânt al ISU "Dobrogea", Paula Anghel.

Ea a mai spus că deocamdată nu se cunoaşte cauza declanşării incendiului, dar o comisie a inspectoratului se va deplasa sâmbătă la Medgidia pentru a investiga cazul. De asemenea, şi societatea care deţine depozitul urmează să stabilească valoarea pagubelor produse.

Incendiul a izbucnit vineri la prânz într-un depozit al unei fabrici de mase plastice din Medgidia şi s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi.



Antena 3

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close