Antena 3 CNN Actualitate Incendiul izbucnit lângă Podul Grant a fost stins

Incendiul izbucnit lângă Podul Grant a fost stins

Incendiul izbucnit lângă Podul Grant a fost stins
Sursa foto: Foto: Antena 3
01 Dec 2012   •   09:40

Incendiul izbucnit vineri seară în apropierea podului Grant din Capitală a fost stins, focul afectând în total opt vagoane scoase din circulaţie, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, pentru Mediafax.
   
Potrivit surselor citate, incendiul a fost stins în jurul orei 00.30, după aproximativ o oră şi 45 de minute de la începerea intervenţiei.
   
Pompierii au intervenit cu zece autospeciale cu apă şi spumă.
   
La faţa locului s-au aflat şi două echipaje de descarcerare şi unul de prim ajutor, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestora, nefiind înregistrate victime.
   
Potrivit celor de la ISU, cauza incendiului nu este cunoscută deocamdată. Nu exclusă însă ipoteza ca focul să fi izbucnit din cauza unor oameni ai străzii.
   
Incendiul, semnalat la 112 în jurul orei 22.30, a izbucnit la liniile ferate din apropierea podului Grant din Capitală, fiind cuprinse de flăcări vagoane scoase din circulaţie.
   
Reprezentaţii ISU Bucureşti au mai spus că incendiul a izbucnit aproximativ în aceeaşi zonă unde, în 23 august, au fost afectate de flăcări, în condiţii similare, alte 11 vagoane scoase din circulaţie. Atunci, pompierii au avut nevoie de aproximativ trei ore şi jumătate pentru a stinge incendiul.
   
Potrivit CFR Călători, două dintre vagoanele cuprinse de flăcări în 23 august erau achiziţionate de la companie de către o firmă privată, în vederea casării şi comercializării acestora ca fier vechi, iar celelalte erau scoase din uz şi aflate în diverse stadii de casare.
   
Reprezentanţii CFR Călători au mai spus că "în zonă era în desfăşurare activitatea de tăiere a vagoanelor de către o firmă specializată, care acţiona în numele firmei proprietare a două vagoane".

×
Subiecte în articol: incendiu foc interventie ISU activitate vagoane
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close