Antena 3 Actualitate Încep concursurile pentru toate funcțiile de conducere în Poliția Română. Lucian Bode: ”30% dintre posturi sunt împuternicite”

Încep concursurile pentru toate funcțiile de conducere în Poliția Română. Lucian Bode: ”30% dintre posturi sunt împuternicite”

de Adelina Miron    |    12 Iun 2021   •   09:07
Încep concursurile pentru toate funcțiile de conducere în Poliția Română. Lucian Bode: ”30% dintre posturi sunt împuternicite”
Sursa foto: Hepta

Săptămâna viitoare va fi anunţat calendarul organizării concursurilor pentru ocuparea funcţiilor de conducere în toate structurile MAI, în condițiile în care peste 30% din posturi sunt ”împuternicite”, a anunțat ministrul de Interne, Lucian Bode.

”Faptul că, doar în Poliţia Română, din 4.800 de posturi de conducere, 1.380 sunt împuterniciţi arată că este nevoie urgent ca această procedură să înceapă. Vorbim de peste 30% din posturi. La nivelul IGSU concursurile se derulează pentru 37 de posturi de conducere. Pentru IGPR, IGPF, IGAV, pentru DGPI şi DGA am primit în această spptămână o propunere de calendar, pe etape, pe care fiecare inspector general, şef de structură le are. Organizarea de concursuri şi ocuparea poziţiilor în urma unor concursuri transparente (…) este preocuparea noastră şi aşa se va întâmpla, începând cu săptămâna viitoare.”, a declarat, vineri, la Zalău, Lucian Bode.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close