Antena 3 CNN Actualitate Încep cursurile Clubulului de Excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu. Sute de copii s-au înscris deja la cursurile preferate

Încep cursurile Clubulului de Excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu. Sute de copii s-au înscris deja la cursurile preferate

Încep cursurile Clubulului de Excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu. Sute de copii s-au înscris deja la cursurile preferate
Sursa foto: Foto: fundatiadanvoiculescu.ro
07 Oct 2014   •   08:49

În fiecare an, sute de copii participă la Cursurile Clubulului de Excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu. Pentru al optulea an consecutiv, aceştia se pot înscrie la unul dintre cursurile de limba engleză, pictură, istoria artei, fotografie, muzică sau informatică.

Cursurile sunt adaptate nivelului copiilor şi vin în completarea educaţiei tradiţionale de pe băncile şcolii. Cursurile sunt gratuite şi pot participa elevi din toată ţara.

Alin şi Valentina vin în fiecare an la cursurile Clubului de Excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu. Elevii sunt încântaţi de ceea ce descoperă în fiecare zi.

"Ne ajută foarte mult şi cursurile de aici sunt foarte bune şi te ajută atât la şcoală, cât şi mai departe. Sunt foarte bine concentrate şi sintetizează materia pe care trebuie să o cunoaştem pentru un anumit nivel", a declarat Alin Puican, cursant al Clubului de Excelenţă.

"Nu sunt foarte grele, ca nivel de dificultate. Cam oricine le poate face dacă este dispus să cunoască şi să înveţe", a spus Valentina Stan. 

Cursul de limba engleză pregăteşte elevii pentru examenele de competenţă lingvistică Cambridge, pregătirea vizând toate categoriile evaluate în cadrul examenelor.

Pe lângă cursurile de limba engleză, elevii pasionaţi de pictură se pot înscrie la cursurile de istoria artei sau de artă vizuală.

"De 7 ani vin cu mare drag la aceste cursuri pentru că mereu ai ceva de învăţat şi este o experienţă foarte plăcută", ne-a spus Maria Vasilescu, cursant la pictură.

Cursurile clubului de excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României sunt deschise elevilor cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani şi sunt gratuite. Mai multe detalii despre cursuri puteţi afla pe site-ul fundatiadanvoiculescu.ro.

×
Subiecte în articol: Fundatia Dan Voiculescu
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close