Antena 3 CNN Actualitate Incertitudine privind viitorul Valenciei şi al starurilor Villa şi Silva

Incertitudine privind viitorul Valenciei şi al starurilor Villa şi Silva

Incertitudine privind viitorul Valenciei şi al starurilor Villa şi Silva
05 Iun 2009   •   10:42

Probabilitatea că Valencia îşi va vinde cei mai importanţi jucători, David Villa şi David Silva, a crescut după ce preşedintele Vicente Soriano şi-a dat demisia. Clubul spaniol, care a avut restanţe la plata salariilor jucătorilor în anul trecut, se pare că are datorii de 400 de milioane de lire sterline. ?Am ţinut de Villa şi Silva, iar peste încă un an sunt sigur că succesorii mei ar putea obţine un preţ mai bun pentru ei, dacă ar dori să îi vândă, decât acum 12 luni?, a spus Soriano.

Vicente Soriano a încercat fără succes să vândă terenul pe care urma să se construiască noul stadion al Valenciei, pentru a finanţa lucrările, însă a eşuat în contextul crizei economice mondiale. Valencia nu a fost astfel în stare să plătească compania care a fost angajată să construiască noul stadion. ?Din ziua în care am preluat preşedinţia (iulie 2008) m-am luptat pentru aspectele economice şi sportive ale acestui club. Deşi au existat negocieri, nu am reuşit să închei o înţelegere pentru noul stadion, astfel că e normal ca eu să plec?, a spus preşedintele demisionar.

Valencia a terminat pe locul şase în La Liga şi s-a calificat în Europa League, dar, deşi a lăudat eforturile atacantului Villa şi mijlocaşului Silva, Soriano se teme că nici măcar vânzarea lor, alături de Raul Albiol şi Juan Mata, nu ar fi suficientă pentru rezolvarea problemelor financiare ale clubului. ?Nu vreau să fiu eu cel care distruge echipa. Vânzarea starurilor ar umple unul-două goluri, însă nu va rezolva toate problemele?, a spus Soriano.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david villa FC Valencia
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close