Antena 3 CNN Actualitate Incertitudini privind vacanțele de iarnă. Unde vor putea petrece românii sărbătorile de iarnă

Incertitudini privind vacanțele de iarnă. Unde vor putea petrece românii sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă se anunță unele atipice pentru români. Din nefericire, industria turismului și HORECA  nu par să își revină iar al doilea val al pandemiei nu face decât să accentueze problemele deja existente.

Incertitudini privind vacanțele de iarnă. Unde vor putea petrece românii sărbătorile de iarnă
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    03 Oct 2020   •   17:20

Doar câteva destinații vor fi deschise turiștilor care se încumetă să călătorească sau să petreacă în țară. Petrecerile vor fi și ele diferite, iar numărul participanților va fi unul mai redus. 

Dacă anii trecuți pe vremea asta rezervările erau în toi pentru sărbătorile de iarnă, acum bate vântul în agențoiile de turism.

„Nu știm ce se va întâmpla peste o săptămână, peste o lună. Operatorii se tem să iasă cu o ofertă completă pentru Sărbători pentru că nu știu ce se va întâmpla, dacă vor avea voie să funcționeze. Unitățiile de cazare și restaurantele se pot înhide oricând”, a explicat Dumitru Luca, președintele ANAT.

Românii  care și doresc să se distreze de Revelion sau de Crăciun trebuie să știe că petrecerile clasice cu programe artistice vor dispărea. Destinații externe preconizate pentru sărbătorile de iarnă par să fie Egipt, Dubai și Antalya. 

Incertitudini privind vacanțele de iarnă. Ce trebuie să știe toți românii

×
Subiecte în articol: vacanțe de ianră
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close