Antena 3 CNN Actualitate Închisoare pe viață pentru o dublă crimă înfiorătoare în Baia Mare

Închisoare pe viață pentru o dublă crimă înfiorătoare în Baia Mare

Judecătorii Curții de Apel Cluj l-au condamnat la închisoare pe viață pe Aurel Mălina, un bărbat din Baia Mare care a comis, în anul 2019, o dublă crimă înfiorătoare, după ce și-a găsit soția în pat cu amantul. Decizia judectorilor este definitivă.

Închisoare pe viață pentru o dublă crimă înfiorătoare în Baia Mare
de Alin Tarnovschi    |    13 Aug 2020   •   17:15

Aurel Mălina își va petrece astfel restul zilelor în spatele gratiilor, după ce judecătorii i-au respins apelul și au confirmat sentința instanței de fond.

Criminalul din Baia Mare a fost condamnat pe viață pentru dubla crimă comisă în noaptea de 28 februarie spre 1 martie 2019, atunci când și-a ucis soția (37 de ani) și pe amantul acesteia (50 de ani), într-o criză de gelozie.

Anchetatorii au descoperit că Aurel Mălina a fost părăsit de femeia cu care avea o relație, însă la insistențele lui a decis să îi mai dea o șansă. Astfel, pe 28 februarie, după ce s-au împăcat, cei doi au mers în vizită la bărbatul de 50 de ani, care făcea parte din anturajul lor și alături de care femeia fusese văzută de mai multe ori.

Odată ajunși în apartamentul bărbatului, cei trei au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat femeia și proprietarul apartamentului s-au retras în dormitor.

Închisoare pe viață pentru dublă crimă. Victimele, lovite cu zeci de lovituri de cuțit

Aurel Mălina i-a surprins pe cei doi în pat, femeia fiind dezbrăcată de la brâu în jos. S-a dus în bucătărie, acolo de unde a luat un cuțit și s-a năpustit peste cei doi în pat.

Bărbatul a fost înjunghiat de 14 ori, în timp ce femeia a fost înjunghiată de nouă ori.

"La momentul agresiunii, cele două victime se găseau împreună în pat, iar victima V.H.L. (n.r. femeia de 37 de ani) era dezbrăcată de la brâu în jos. Probabil că victimele se găseau într-o stare avansată de ebrietate, întrucât nu s-au putut apăra, ele rămânând pe pat, în poziţia culcat", spun anchetatorii.

După ce și-a dat seama că i-a omorât pe cei doi, criminalul a luat telefonul proprietarului apartamentului și și-a sunat sora în Anglia. I-a povestit tot ce a făcut și a amenințat că se va sinucide.

În următoarele zile, Aurel Mălina s-a ascuns, fiind prins de polițiști pe 5 martie. Cele două cadavre au fost descoperite de mama bărbatului ucis, care avea o cheie de la apartament și care s-a dus să verifice după ce fiul nu i-a mai răspuns la telefon.

×
Subiecte în articol: Baia Mare
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close