Antena 3 CNN Actualitate Incident armat, în Capitală: Un poliţist a deschis focul într-o parcare pentru maşini tractate (VIDEO)

Incident armat, în Capitală: Un poliţist a deschis focul într-o parcare pentru maşini tractate (VIDEO)

Incident armat, în Capitală: Un poliţist a deschis focul într-o parcare pentru maşini tractate (VIDEO)
02 Sep 2009   •   12:15

Focuri de armă, în sectorul 6 al Capitalei. Un poliţist comunitar a tras de mai multe ori după un individ, care a forţat bariera unei parcări unde se depun maşinile care sunt ridicate de către firmele specializate angajate de Primărie.

Incidentul a avut loc pe 2 septembrie 2009, în jurul orelor 10.20-10.30, la Parcul Auto de pe Str. Mânăstirea Văratic nr. 14, care aparţine de SC ILCOR SRL şi unde Poliţia Comunitară Sector 6 asigură paza, după cum arată un comunicat al Primăriei Sector 6, remis către Antena3.ro

Autovehiculul marca Volkswagen, de culoare albastră, cu numărul de înmatriculare T-65-KLL-Franţa, a părăsit parcul auto fără aprobare, a rupt bariera de la ieşire şi a pus în pericol viaţa celor doi agenţi care se aflau în serviciul de pază. Pentru că agenţii l-au bănuit pe individ că ar fi furat din locul de parcare, având în vedere modul în care el a procedat, aceştia au comunicat prin staţia de emisie-recepţie patrulelor din teren şi dispeceratelor datele de identificare ale autovehiculului în cauză.

În jurul orelor 10.30-10.40, echipajul de pe autovehiculul B-54-DPL, care executa activităţile de serviciu conform planificării, a identificat în trafic, la aprox. 20-30 de metri de intersecţia dintre bulevardul Iuliu Maniu cu strada Mărgelelor, autovehiculul în cauză şi l-a oprit, pentru identificarea conducătorului auto.

Comunicatul de presă arată că iniţial, şoferul a oprit, a aşteptat ca agenţii să coboare din maşină, după care a refuzat să se legitimeze şi a demarat în forţă, lovind agenţii. Pentru că există indicii pentru săvârşirea unei infracţiuni continuate, agentul de Poliţie Comunitară a folosit armamentul din dotare, prevăzut cu muniţie de cauciuc, în mod regulamentar şi l-a somat pe individ prin cuvintele: STAI!, STAI CĂ TRAG!, după care a executat foc de avertisment în sus şi apoi alte două focuri în cauciucurile din spate ale autoturismului.

Conducătorul auto nu a oprit nici de această dată şi şi-a continuat deplasarea, iar Primăria Sector 6 a informa Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).



Antena3.ro


×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close