Antena 3 CNN Actualitate Incident armat la Reşiţa: A tras cu arma spre casieră, pentru că n-a vrut să-i schimbe o bancnotă

Incident armat la Reşiţa: A tras cu arma spre casieră, pentru că n-a vrut să-i schimbe o bancnotă

Incident armat la Reşiţa: A tras cu arma spre casieră, pentru că n-a vrut să-i schimbe o bancnotă
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Ian 2011   •   12:00

Un incident armat a avut loc, marţi, într-o casă de schimb valutar din Reşiţa. Un bărbat s-a luat la ceartă cu casiera din cauza unei bancnote rupte, a scos un pistol şi a tras două focuri asupra tinerei. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Bărbatul a intrat în casa de schimb fără a purta cagulă şi i-a cerut angajatei să-i schimbe o bancotă de 20 de euro în lei. Tânăra a încercat să-i explice că nu poate primi banii, întrucât bancnota era ruptă şi lipită la loc. Cei doi s-au luat la ceartă, iar la un moment dat atacatorul a scos un pistol şi a tras două focuri înspre casieră.

Gloanţele s-au oprit în geamul securizat, astfel că femeia nu a fost rănită. Scandalagiul a fugit apoi din casa de schimb şi a ameninţat cu pistolul un tecător care a încercat să-l oprească.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie, care au declanşat o anchetă. Aceştia se află acum pe urmele atacatorului.

 

×
Subiecte în articol: incident armat Reşiţa
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close