Antena 3 CNN Actualitate Aeroportul din Cluj-Napoca și-a reluat programul de zboruri după incidentul aviatic

Aeroportul din Cluj-Napoca și-a reluat programul de zboruri după incidentul aviatic

Aeroportul din Cluj-Napoca și-a reluat programul de zboruri după incidentul aviatic
Sursa foto: Foto:createsima/freeimages.com
07 Ian 2016   •   15:07
INCIDENT AVIATIC. Traficul aerian pe aeroportul din Cluj-Napoca a fost reluat, după incidentul aviatic în care a fost implicată o aeronavă, a declarat joi, directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu, David Ciceo, potrivit Agerpres.

'Aeronava a fost scoasă, este pe platformă, în condiții corespunzătoare și la ora 13.45 s-a reluat traficul pe aeroportul clujean. Urmează să facem și o analiză internă, de asemenea comisia stabilită de Ministerul Transporturilor va face o anchetă', a menționat David Ciceo.

INCIDENT AVIATIC. El a mai spus că în urma incidentului aviatic două aeronave au fost direcționate spre Sibiu și s-au înregistrat întârzieri la trei curse.

'Au fost două zboruri care au aterizat la Sibiu și trei aeronave Wizz Air întârziate, dar care au aterizat la Cluj. De acum programul va fi normal pe aeroport', a completat Ciceo.

INCIDENT AVIATIC. Un avion cu 116 pasageri care efectua o cursă charter de la București la Barcelorna, cu escală la Cluj, a ieșit, joi, pe de pista Aeroportului Internațional 'Avram Iancu' în timpul manevrelor de aterizare, fără să fie înregistrate victime sau pagube materiale.

×
Subiecte în articol: incident aviatic
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close