Antena 3 CNN Actualitate Incident aviatic grav pe Aeroportul Otopeni! Imagini incredibile, după ce pneurile unui avion care venea de la Satu Mare au explodat

Incident aviatic grav pe Aeroportul Otopeni! Imagini incredibile, după ce pneurile unui avion care venea de la Satu Mare au explodat

Incident aviatic grav pe Aeroportul Otopeni! Imagini incredibile, după ce pneurile unui avion care venea de la Satu Mare au explodat
Sursa foto: Sursă foto: Antena 3
09 Iul 2019   •   20:59

Zeci de pasageri au trecut prin momente de groază pe Aeroportul Otopeni, după ce o cursă TAROM de la Satu Mare a avut probleme la aterizare.

Compania TAROM informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare Bucuresti, avand la bord 22 de pasageri.
Dupa aterizare  anvelopele trenului principal au cedat.
Avionul a fost oprit in siguranta si pasagerii au fost debarcati conform procedurilor. 
O echipa de investigatii se va deplasa la fata locului.

Informații inițiale

Din primele informații, se pare că trenul de aterizare al unei aeronave ATR s-a blocat, rupt, iar cauciucurile au explodat, în momentul aterizării.

Cele 22 de persoane aflate la bord au fost debarcate și pista respectivă a fost închisă.

"Exact când pilotul voia să aterizeze și-a dat seama că trenul de aterizare se blocase. Totuși, s-a efectuat acea aterizare, iar în momentul în care avionul a intat în contact cu pista, roțile fiind blocate, au explodat.

Vorbim de două roți pe stanga, două roți pe dreapta și una în față. Practic, acea parte din metal a rașchetat pista", a spus reporterul Gina Vacariu, la Sinteza Zilei.

Sursă foto: Antena 3

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni incident aviatic
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close