Antena 3 CNN Actualitate Incident cu focuri de armă în Călăraşi. Poliţiştii au tras pentru a prinde trei hoţi de fier vechi

Incident cu focuri de armă în Călăraşi. Poliţiştii au tras pentru a prinde trei hoţi de fier vechi

Incident cu focuri de armă în Călăraşi. Poliţiştii au tras pentru a prinde trei hoţi de fier vechi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    23 Feb 2012   •   13:14

Poliţiştii din Călăraşi au tras, joi, mai multe focuri de armă pentru a prinde trei persoane care furau deşeuri metalice dintr-un camion, iar unul dintre hoţi, care a fost împuşcat în picior, a reuşit iniţial să fugă de la locul faptei, însă ulterior a mers singur la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor, agenţii Poliţiei municipiului Călăraşi - Biroul de Ordine Publică Urban au prins în flagrant trei persoane aflate în semiremorca unui camion aflat în mişcare care transporta fier vechi, hoţii aruncând deşeurile pe şosea.

Ea a precizat , în direct la Antena 3, că poliţiştii au reuşit să prindă un alt bărbat, pe care l-au dus la sediul Poliţiei pentru cercetări. Ulterior, la Spitalul Judeţean Călăraşi a venit bărbatul rănit de oamenii legii, acesta având o plagă împuşcată la piciorul stâng, fiind internat pentru tratament.

Poliţiştii efectueaza cercetările în acest caz pentru furt calificat şi pentru identificarea tuturor suspecţilor şi stabilirea prejudiciului, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Călăraşi, Ramona Tudor, joi, în cadrul emisiunii "Se întâmplă în România".



×
Subiecte în articol: Calarasi hoti arma politisti
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close