Antena 3 CNN Actualitate Incident extrem de grav la metrou provocat de un cetățean care a dat cu spray lacrimogen. Călătorii au fost evacuați

Incident extrem de grav la metrou provocat de un cetățean care a dat cu spray lacrimogen. Călătorii au fost evacuați

Incident extrem de grav la metrou provocat de un cetățean care a dat cu spray lacrimogen. Călătorii au fost evacuați
16 Aug 2018   •   18:33

Printr-un apel la 112, puțin după ora 18, s-a informat că într-o garnitură de metrou, un cetățean a acționat cu un spray lacrimogen. 

Călătorii au fost debarcați din stația Piața Unirii 2, iar trenul a fost retras. 

Momentan nu se știe ce s-a întâmplat cu bărbatul care a provocat incidentul. 

"Astăzi, în jurul orei 18,10, prin apel 112, Poliţia a fost sesizată că într-o garnitură de metrou ce se afla la Staţia Unirii 2, un bărbat a pulverizat conţinutul unui spray iritant-lacrimogen, după care a fugit. Trenul a fost evacuat şi retras, o altă garnitură preluând călătorii", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

„Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 18. Un călător a pulverizat gaze de natură neidentificată. Cel mai probabil cel din tren au tras un semnal de alarmă din acel metrou. S-a decis retragerea trenului. Reprezentanții Metrorex au sesizat acest incident. Polițiștii vor face o investigație. Nu se știe momentan cine e cel care a provocat incidentul, știm doar că e vorba de un bărbat. Se circulă normal la metrou în acest moment. Cei din metrou s-au speriat foarte tare”, a afirmat Gina Vacariu, senior editor Antena 3. 

×
Subiecte în articol: cetatean metrou incident
Parteneri
Barem simulare Bacalaureat 2024 la Matematică
x close