Antena 3 CNN Actualitate Incident în avionul în care se afla primarul Constanței

Incident în avionul în care se afla primarul Constanței

Incident în avionul în care se afla primarul Constanței
Sursa foto: foto- Pexels
26 Apr 2018   •   17:32

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a făcut o călătorie cu avionul, spre Barcelona. La o oră de la decolare, avionul a revenit pe Aeroportul Henri Coandă. El a spus că niciunul dintre cei aflaţi la bordul aeronavei nu a avut de suferit şi toată lumea a rămas liniştită după producerea incidentului. 

Făgădău a afirmat că joi dimineaţa se afla în avionul Tarom care se deplasa spre Barcelona, iar la un moment dat, s-a auzit un zgomot asemănător celui făcut de o cutie de băutură răcoritoare atunci când cade pe jos. 

“În timp ce ne îndreptam spre Barcelona, la un moment dat, s-a auzit un zgomot similar cu cel pe care îl face un laptop sau o cutie de răcoritoare atunci când o scapi pe jos. Evident că a fost neobişnuit cu atât mai mult cu cât în avion există un zgomot de fond. Am fost aproape de locul în care doamna a remarcat imediat că a apărut o fisură, la început în geamul exterior.  

A anunţat de îndată personalul însoţitor, reacţia a fost admirabilă, exemplară. Au comunicat foarte bine personalul de bord cu comanda aeronavei, comandantul a luat decizia de a întoarce nava către aeroport, iar comunicarea întregului personal a fost excepţională”, a afirmat Decebal Făgădău, potrivit news.ro. 

×
Subiecte în articol: incident primarul
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close