Antena 3 Actualitate Incident la audierea lui Gheorghe Dincă. Avocatul inculpatului a făcut o criză de nervi și a părăsit camera de anchetă

Incident la audierea lui Gheorghe Dincă. Avocatul inculpatului a făcut o criză de nervi și a părăsit camera de anchetă

10 Sep 2019   •   15:31
Incident la audierea lui Gheorghe Dincă. Avocatul inculpatului a făcut o criză de nervi și a părăsit camera de anchetă
Sursa foto: foto- captură Antena 3

Incident la audierile lui Gheorghe Dincă. Avocatul inculpatului s-a enervat și a plecat de la audieri, a spus avocatul familiei Melencu, Tonel Pop. 

„S-a întrerupt pentru ziua de astăzi interogatoriul domnului Dincă. Am fost nevoit să pun în vedere procurorului de caz faptul că avocatul din oficiu al inculpatului a părăsit de mai multe ori și mai multe minute camera de anchetă și fără să anunțe unde se duce și ce face, lăsând inculpatul neasistat. 

Eu cred că nimeni nu dorește ca toată această muncă să fie aruncată pe apa sâmbetei pe vicii pe procedură că nu-și face treaba pentru care e plătit din banii statului domnul avocat din oficiu. A trebuit să se întrerupă anchetă, să verifice procurorul de câte ori a plecat, s-a închis ancheta. Domnul avocat a făcut și o criză de nervi, a început să tremure, iar domnul Dincă l-a mângâiat și l-a ținut de mâini. S-a întâmplat și în zilele precedente”, a explicat Tonel Pop. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close