Incident la metrou. O garnitură s-a defectat la staţia Eroii Revoluţiei

de Antena3.ro    |    03 Ian 2011   •   16:33
Incident la metrou. O garnitură s-a defectat la staţia Eroii Revoluţiei Foto: Mediafax

O garnitură de metrou s-a defectat, luni, în dreptul staţiei Eroii Revoluţiei. Pasagerii aflaţi în trenul următor pe direcţia IMGB - Pipera au fost obligaţi să aştepte peste o jumătate de oră pentru a ajunge în staţie.

Călătorii care se aflau în trenul următor, pe acelaşi sens de mers, au fost anunţaţi iniţial că trenul în care se află va staţiona în tunel pentru 30 de secunde. După câteva minute, li s-a comunicat că staţionarea se prelungeşte cu alte 30 de secunde, pentru ca după alte câteva minute bune să fie anunţaţi de reprezentanţii firmei care asigură paza trenurilor că există o problemă tehnică la garnitura de metrou din faţa lor, informează Mediafax.

Potrivit martorilor, trenul a rămas blocat în tunel pentru mai bine de 30 de minute, timp în care acesta a fost cuplat cu cel defect, din faţă, pe care l-a împins pe linie pentru a putea să ajungă în staţie şi să debarce pasagerii.

"A fost un incident care a durat cam 15 minute. Nimeni nu a fost scos din tunel, nimeni nu a fost în vreun pericol", a declarat directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte.

Acesta a precizat, într-o primă declaraţie, că traficul metroului nu a fost deloc perturbat. Ulterior, acesta a admis existenţa unei probleme în trafic.

Martorii incidentului susţin că au fost anunţaţi că defecţiunea garniturii de la Eroii Revoluţiei va face ca, în următoarea perioadă, trenurile să circule în zonă pe un singur fir, atât către staţia Pipera cât şi către IMGB.

Directorul Metrorex nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma această informaţie.
Parteneri
x close