Antena 3 Actualitate Incident la Teatrul Național din București! Unui spectator i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Incident la Teatrul Național din București! Unui spectator i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale

21 Mar 2019   •   23:40
Incident la Teatrul Național din București! Unui spectator i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale
Sursa foto: foto- Pexels

În timpul unei reprezentații de la Teatrul Național, unui spectator i s-a făcut rău. A avut nevoie de intervenție medicală de urgență. 

Spectacolul a fost întrerupt și reluat ulterior. 

”Joi seară, la Sala Studio a avut loc un incident: în timpul spectacolului "Preșul", unui spectator i s-a făcut rău, necesitând intervenție medicală de urgență. Imediat, la fața locului a ajuns medicul TNB, care i-a acordat primul ajutor. Spectacolul a fost întrerupt.

Ulterior, întrucât mai multe persoane au sunat la serviciul de urgență 112 cu informații incomplete, care au întârziat intervenția ambulanței, aceasta a sosit după mai multe minute de așteptare.

Spectatorului i s-a acordat ajutor medical, iar în final a părăsit teatrul pe propriile picioare, semnând și refuzând transportul la spital. Acum se află în afara oricărui pericol.

Ne pare rău pentru acest incident și vă asigurăm că personalul TNB este instruit pentru a interveni cu promptitudine în asemenea situații. Le mulțumim spectatorilor pentru înțelegere!”, a transmis Teatrul Național din București.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close