Incident pe DN6. Un autocamion a ars ca o torță

18 Mar 2017   •   09:41
Incident pe DN6. Un autocamion a ars ca o torță

Un autocamion ce transporta 10 tone de haine a ars în cursul nopţii trecute pe DN6, la limita judeţului Olt cu Dolj, pompierii intervenind timp de aproape două ore pentru stingerea flăcărilor, iar circulaţia rutieră în zonă fiind întreruptă timp o oră din cauza fumului dens, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Dan Nedeloiu. 

Acesta a precizat că incendiul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2,30, pe DN6. 

Din primele cercetări, pompierii au stabilit că una din roţile din spate ale autocamionului s-a blocat şi, din cauza frecării, a luat foc, apoi incendiul s-a propagat şi a cuprins în întregime autovehiculul. 

"Două echipaje de la detaşamentul de Pompieri Caracal au intervenit pentru stingerea incendiului la un TIR încărcat cu aproximativ 10 tone de haine. Intervenţia a durat două ore, de la 2,30 până la 4,30 şi au ars capul tractor, semiremorca şi cele aproximativ 10 tone de haine. Nu au fost victime", a spus Nedeloiu. 

Pe durata intervenţiei pompierilor, timp de aproximativ o oră, din cauza fumului degajat în urma incendiului, circulaţia pe DN6, la limita judeţelor Olt şi Dolj a fost oprită. 

Conform unor surse, TIR-ul transporta haine second-hand de la Craiova spre Ruse, Bulgaria. 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close