Antena 3 CNN Actualitate Incident șocant în Timiș. Un șofer transportat în stare gravă la spital după ce s-a tamponat cu un tren

Incident șocant în Timiș. Un șofer transportat în stare gravă la spital după ce s-a tamponat cu un tren

Traficul feroviar este blocat în zona haltei Giroc de lângă Timişoara, după ce şoferul unui autoturism a fost surprins de trenul Interregio care circula pe ruta Timişoara - Târgu Mureş, duminică dimineaţa, acesta fiind transportat în stare de inconştienţă la spital.

Incident șocant în Timiș. Un șofer transportat în stare gravă la spital după ce s-a tamponat cu un tren
29 Dec 2019   •   08:53

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în tren se aflau 70 de călători, care nu au fost afectaţi în urma impactului şi nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, în timp ce şoferul a rămas încarcerat.

"Victima a fost extrasă de pompieri şi predată echipajului SMURD tip C în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale, pentru a fi transportată la spital", a afirmat Elena Megherea.

La locul intervenţiei s-au deplasat două echipaje SMURD tip B şi C, o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare şi 15 pompieri. Momentan, se lucrează pentru degajarea autoturismului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Timis
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close