Antena 3 CNN Actualitate Incident violent în Sibiu! Un șofer de autobuz, bătut în fața polițistului

Incident violent în Sibiu! Un șofer de autobuz, bătut în fața polițistului

Incident violent în Sibiu! Un șofer de autobuz, bătut în fața polițistului
11 Sep 2019   •   10:24

Poliţiştii şi-au arătat din nou măsura competenţei. Un şofer de autobuz din Sibiu, care a fost urmărit în trafic şi atacat de rudele unei femei căreia i-a spus să nu mai stea în mijlocul străzii, a sunat la 112 pentru a cere ajutor. 

Poliţiştii au preluat apelul, dar nu au reuşit să-l găsească pe şofer, deşi acesta le-a dat adresa exactă. Ca si cum nu ar fi fost suficient, şoferul a fost bătut chiar în timp ce vorbea cu poliţistul care preluase apelul de la 112. 

Deşi barbatul ţipă de durere sub ploaia de lovituri, agentul rămâne impasibil şi nu reacționează la ce aude, scrie turnulsfatului.ro

Evenimentele s-au derulat cu câteva minute înainte de ora 13:00 a zilei de miercuri, 4 septembrie. Pe strada Podului, înspre ieșirea din Sibiu, circula autobuzul cu numărul 10, condus de Florin Florescu. "Pe acea stradă sunt ample lucrări la canalizare acum. La un moment dat, o doamnă de etnie romă era pe mijlocul străzii. Oamenii au strigat să se dea la o parte, dar nu cred că femeia a priceput despre ce este vorba. Când am ajuns și eu în dreptul ei i-am strigat să se dea la o parte, să nu fie lovită de autobuz", descrie Florin Florescu. 

”Șoferul de la Tursib a sunat la 112 spunând că este urmărit de un microbuz alb și îi este teamă că atunci când va ajunge în capăt de linie va fi agresat fizic. Se pare că până să ajungă echipajul a fost agresat. Cert este că la scurt timp mașina a fost identificată în trafic, cu ambii bărbați înăuntru. Deoarece șoferul a depus plângere, cei doi sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe. În condițiile în care a fost deschis dosar penal, nu se mai impune deocamdată aplicarea unei sancțiuni contravenționale”, arată reprezentanții IPJ Sibiu.

 

×
Subiecte în articol: sofer Sibiu autobuz trafic politistii
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close