Antena 3 CNN Actualitate Incidente şi controverse după nunta lui George Simion. De ce a ales liderul AUR să spună DA în data de 27 august: "Nunta mea e un act politic!"

Incidente şi controverse după nunta lui George Simion. De ce a ales liderul AUR să spună DA în data de 27 august: "Nunta mea e un act politic!"

Sunt controverse uriaşe după nunta liderului AUR, George Simion. Din cei 10 mii de invitaţi aşteptaţi, doar 4 mii au ajuns la eveniment, iar cutiile pregătite pentru donații au rămas goale. Data nunţii nu a fost aleasă întâmplător. Liderul AUR a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Antena 3, de ce a ales să spună DA în data de 27 august.

Incidente şi controverse după nunta lui George Simion. De ce a ales liderul AUR să spună DA în data de 27 august: "Nunta mea e un act politic!"
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tiliță    |    28 Aug 2022   •   14:55

Sunt controverse uriaşe după nunta din comuna Măciuca, acolo unde George Simion s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu.

4.000 de oameni au fost prezenţi la nunta-festival

Din cei 10 mii de invitaţi aşteptaţi, doar 4 mii au ajuns la eveniment, iar cutiile pregătite pentru donaţii au rămas aproape goale.

Nici toţi artiştii promişi nu au venit la nunta-festival.

Furdui Iancu şi Teo Rose au fost marii absenți de la nunta liderului AUR. Nu au apărut în desfășurătorul evenimentului, deși au fost anunțați cu surle si trâmbițe de Simion.

Din cele 3 scene a fost amplasată doar una, iar cutiile pregătite pentru donații au rămas goale. George Simion a sus ca a primit un bănuț de aur, tablouri, carti, icoane, veselă.

Ce incidente au fost la nunta lui George Simion

Pirotehniștii au fost chemați să intervină după o amenințare cu bombă.

În timpul cununiei religioase, una dintre cele 10 naşe a leșinat, iar un invitat a susţinut că a fost bătut de paznici. 

Simion a recunocut: Nunta mea e un act politic, tot ce fac e act politic

Data nunţii lui George Simion nu a fost aleasă întâmplător. Liderul AUR a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Antena 3 că şi-a dorit ca nunta să aibă loc pe 27 august, când Republica Moldova sărbătoreşte Ziua Independenţei, ca un mesaj pentru Unirea României cu Basarabia.

Imagini de la nunta anului, cu dansul mirilor George Simion şi Ilinca Munteanu, au fost transmise sâmbătă, de Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: George Simion nunta liderul AUR Măciuca
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close