Antena 3 CNN Actualitate Incidente în Piaţa Universităţii. Protestatarii s-au îmbrâncit în cea de-a 12-a zi de proteste din ţară

Incidente în Piaţa Universităţii. Protestatarii s-au îmbrâncit în cea de-a 12-a zi de proteste din ţară

Incidente în Piaţa Universităţii. Protestatarii s-au îmbrâncit în cea de-a 12-a zi de proteste din ţară
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    23 Ian 2012   •   19:12
Update 19.13 - Câteva zeci de protestatari s-au îmbrâncit, luni seară, la mitingul din Piaţa Universităţii. Printre aceştia, o persoană în vârstă care protestează, luni seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, a fost îmbrâncită şi scoasă din mulţimea nemulţumiţilor, după ce a acuzat câţiva tineri prezenţi la miting că ar fi plătiţi de PDL, potrivit Mediafax.

Bărbatul care avea o pancartă cu mesajul "Afară plouă, ninge, noi de-aicea nu plecăm până vom învinge" a fost îmbrâncită şi scoasă din mulţime după ce a acuzat mai mulţi tineri că ar fi fost plătiţi de PDL şi de deputatul Daniel Buda.



Demiterea ministrului Teodor Baconschi de la şefia MAE nu opreşte protestele din ţară. Aproape 3.000 de oameni protestează, luni seară, în toată ţara, pentru a unsprezecea zi consecutiv, a declarat purtătorul de cuvânt de la MAI, Marius Militaru, potrivit Mediafax.

În Capitală, protestatarii au început să vină în jurul orei 15.00 în faţa Teatrului Naţional din Piaţa Universităţii din Bucureşti, locul în care de 11 zile cer demisia preşedintelui şi a Guvernului.

Manifestanţii scandează în continuare sloganuri împotriva clasei politice şi au bannere pe care scrie, printre altele, "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi", "Jos Băsescu", "Monarhia salvează România" "Fie iarnă, fie vară, până pleci noi stăm afară", "Ciumpalaci din toate ţările, uniţi-vă".
 





×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close