Antena 3 CNN Actualitate Incidente la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019. O ambulanță a fost solicitată la o secție din Vaslui

Incidente la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019. O ambulanță a fost solicitată la o secție din Vaslui

Incidente la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019. O ambulanță a fost solicitată la o secție din Vaslui
de S.T.    |    10 Noi 2019   •   13:08

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. 17 sesizări de posibile incidente electorale care au legătură cu desfăşurarea alegerilor au fost înregistrate la nivel naţional de la deschiderea secţiilor de votare, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

„Specialiştii MAI verifică cu operativitate orice sesizare primită, pentru a stabili dacă aspectele semnalate se confirmă sau nu. Până acum, cinci sesizări nu s-au confirmat. A fost aplicată o singură amendă, în judeţul Olt, în valoare de 500 de lei pentru apelarea abuzivă a numărului unic de urgenţe 112. Restul sesizărilor sunt în curs de verificări”, a mai spus Dajbog.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primele incidente la vot

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ea a vorbit şi despre un caz medical înregistrat în judeţul Vaslui, unde s-a solicitat ambulanţa pentru locţiitorul preşedintelui unei secţii de votare şi un alt membru al aceleaşi secţii, în timp ce o femeie din Ilfov a fost transportată la spital după ce i s-a făcut rău în secţia de votare.

De asemenea, în Vrancea, la o secţie de votare, procesul de vot a fost suspendat temporar din cauza stării de sănătate a preşedintei secţiei, iar în prezent i se asigură asistenţă medicală de specialitate la faţa locului.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. În judeţul Suceava, două secţii de votare au rămas fără curent, echipele de intervenţie fiind alertate.

Monica Dajbog a adăugat că, în general, sesizările au fost despre lipsa unor ştampile sau sfătuirea alegătorilor la sediul secţiei cu ce candidat să voteze şi continuarea propagandei electorale.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close