Antena 3 CNN Actualitate Incidente la vot. 300 de oameni suspectaţi de fraudă electorală în Olt

Incidente la vot. 300 de oameni suspectaţi de fraudă electorală în Olt

Incidente la vot. 300 de oameni suspectaţi de fraudă electorală în Olt
Sursa foto: alegeri
22 Noi 2009   •   10:05

Scrutinul de duminică nu este lipsit de incidente. După ce mai multe secţii de votare s-au deschis cu întârziere din cauza unor nereguli legate de ştampilele de vot, Poliţia anchetează deja mai multe persoane suspectate de fraudă electorală.

Aproximativ 300 de persoane sunt anchetate, după ce au venit, în număr foarte mare, cu maşinile personale, să voteze la o secţie specială din comuna Strejeşti.

La Gara de Nord au fost reţinute trei microbuze, de filtre, fiind suspectate de turism electoral.

Dacă aveţi informaţii despre incidente petrecute la secţiile de votare, sau aţi sesizat nereguli, puteţi încărca imagini pe site-ul VideoNews sau le puteţi trimite pe adresa [email protected].



Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan, a declarat că duminicăau fost semnalate 22 de incidente privind alegerile în mediul rural şi 35 în mediul urban. Majoritatea sesizărilor au fost făcute prin intermediul serviciului 112.

Judeţele în care au fost semnalate nereguli la vot sunt Bucureşti, Călăraşi, Olt, Argeş şi Dâmboviţa, potrivit lui Ciocan. ?Sesizările vor fi verificate şi, în momentul în care va exista o concluzie, va fi prezentată publicului? a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri frauda electorala Olt gara de nord
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close