Antena 3 CNN Actualitate Incidente la meci! Suporterii olteni au atacat forţele de ordine cu torţe

Incidente la meci! Suporterii olteni au atacat forţele de ordine cu torţe

A fost scandal uriaş seara trecută la Severin, acolo unde a avut loc meciul FC U Craiova - Rapid. Suporterii olteni au aruncat cu torţe pe stadion. Jandarmii au intervenit pentru a îi calma pe suporteri şi au reuşit, după câteva ore de tensiuni

Incidente la meci! Suporterii olteni au atacat forţele de ordine cu torţe
de Georgiana Adam    |    11 Oct 2020   •   08:54

Suporterii olteni s-au luptat seara trecută cu forţele de ordine pe stadionul din Drobeta-Turnu-Severin.

Oamenii legii au reuşit să calmeze spiritele după câteva ore, iar nouă pesoane au fost identificate şi urmează să fie sancţionate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Claudia Mandia, purtător de cuvânt Jandarmeria Mehedinţi, a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a făcut precizări despre incident.

''Colegul nostru nu a fost lovit de o torţă. Colegul nostru a fost surprins în moment ce se spăla pe faţă după intervenţie. El este bine, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi şi-a continuat misiunea ca şi alţi colegi.

Aproximativ 150 de suporteri ai galeriei peluza Sud '97 Craiova sosiţi la stadionul din Drobeta-Turnu-Severin, au aruncat în mod repetat asupra forţelor de ordine cu fumigene şi mijloace pirotehnice, fără să respecte indicaţiile şi somaţiile jandarmillor, motiv pentru care s-a intervenit folosind mijloace din dotare pentru îndepărtarea acestora din zona stadionului. 

În urma intervenţiei s-a reuşit identificarea din grupul de suporteri a nouă persoane cu compartament antisocial urmând să fie sancţionate contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Vor fi indentificate şi alte persoane şi se vor aplica măsuri în consecinţă.Verificările continuă'', a spus Claudia Mandia, purtător de cuvânt Jandarmeria Mehedinţi.

×
Subiecte în articol: meci suporteri severin
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close