Incidentul care arată cât de periculoase sunt unele şcoli româneşti. Elev înjunghiat de un coleg, în timpul pauzei

de D.D.    |    04 Oct 2012   •   09:46
Incidentul care arată cât de periculoase sunt unele şcoli româneşti. Elev înjunghiat de un coleg, în timpul pauzei Foto: freepik.com

Un elev de 18 ani din Olteni, Teleorman, a ajuns la spital în stare gravă. Adolescentul a fost lovit cu un cuţit de către un coleg de clasă, în timpul unei pauze. Potrivit anchetatorilor, atacatorul, în vârstă de 17 ani, este cunoscut cu afecţiuni psihice.
   
Conflictul a avut loc la Liceul Teoretic din Olteni, în prezenţa mai multor elevi care au intervenit pentru a aplana scandalul izbucnit între doi tineri de 17 şi 18 ani. Elevul de 17 ani şi-a atacat colegul cu un cuţit, după care a fugit.
   
"În urma cercetărilor s-a stabilit că între un tânăr de 17 ani, din comuna Frăsinet şi un altul de 18 ani, din comuna Olteni, a avut loc o altercaţie, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. La un moment dat, tânărul de 17 ani, care avea asupra lui un obiect ascuţit, l-a înţepat pe celălalt în spate, în dreptul toracelui, după care a fugit de la locul faptei. A fost prins la câţiva kilometri distanţă, în satul Clăniţa, fiind dus la Parchet pentru cercetări şi luarea măsurilor legale", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea, citat de Mediafax.
   
Pe numele atacatorului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tentativă de omor calificat.


   

x close