Antena 3 CNN Actualitate Incidentul din mall. Bogdan Oprea: Acolo a fost şi fiul meu de 15 ani (VIDEO)

Incidentul din mall. Bogdan Oprea: Acolo a fost şi fiul meu de 15 ani (VIDEO)

Incidentul din mall. Bogdan Oprea: Acolo a fost şi fiul meu de 15 ani (VIDEO)
Sursa foto: Oprea Preda
24 Feb 2009   •   21:09

Bogdan Oprea, preşedintele firmei BGS care asigura paza complexului comercial unde sâmbătă au avut loc incidente a declarat că a ajuns la faţa locului însoţit de fiul său de 15 ani. El vrea în acest fel să demonstreze că firma de pază nu a premeditat în niciun fel conflictul cu familia Preda.
?La acest scandal am fost însoţit de fiul meu de 15 ani. Nu am spus lucrul acesta pentru a-mi proteja copilul. Nu m-aş fi dus în viaţa mea cu copilul meu într-un loc unde urma să ne luptăm? a declarat Bogdan Oprea, directorul BGS.
Eugen Preda îl acuză însă că în loc să-l amendeze pentru parcare ilegală, l-a bătut împreună cu angajaţii firmei. Toţi cei cinci membri ai clanului Preda acuzaţi de scandal sâmbătă într-un mall bucureştean vor fi judecaţi în libertate. Judecătoarea Săndina Voicu nu i-a considerat un pericol pentru populaţie.
Sportivul Eugen Preda declarase luni că acţiunea BGS a fost premeditată şi că este vora despre o înscenare, născută din invidie. Mai mult, el l-a acuzat pe Bogdan Oprea că încearcă să îşi facă reclamă pentru firma de pază în acest fel.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: bogdan oprea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close