Antena 3 CNN Actualitate INCOME. Produs în România. Circuit cu adrenalină

INCOME. Produs în România. Circuit cu adrenalină

INCOME. Produs în România. Circuit cu adrenalină
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Iul 2014   •   15:37
Titi Aur, pilotul cu 49 de raliuri câştigate şi 8 titluri de campion al României, îmbină de ani buni pasiunea pentru condus cu business-ul. Toata viaţa a fost într-o competiţie şi a încercat mereu sa fie pe primul loc. La fel încearca şi acum. În business. Are un proiect ambiţios - construcţia celui mai complex autodrom.
 
Autodromul va fi construit la Crevedia, se va întinde pe 12 hectare, şi va avea nu mai puţin de 8 piste pe care se vor simula diferite tipuri de teren sau de situaţii care pot fi întâlnite în trafic, dar şi sali de clase utilate dupa ultimele cerinţe. Ceea mai importanta activitate va fi dedicata cercetarii. 
 
70% din aceasta suma a fost obţinuta din fonduri europene, pentru ca altfel nu ar fi reuşit sa faca rost de bani pentru proiectul sau. Afacerea a început însa cu ani în urma, când a decis sa deschida o şcoala de conducere defensiva, în care a investit continuu.
 
În cel mult un an spera sa se mute la Crevedia, şi de acolo sa instruiasca în continuare mii de şoferi. Daca pâna acum i-au trecut anual prin mâna 6.000 de cursanţi, pe viitor vrea sa ajunga la 10.000. Totul pentru siguranţa, salvarea de vieţi şi pâna urma pentru condiţii de trafic civilizat, aşa cum se preteaza într-o ţară europeană.
 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close