Antena 3 CNN Actualitate Incompetenţă pe măsura bugetului. În 2013, STS a avut la dispoziţie peste 250 de milioane de lei

Incompetenţă pe măsura bugetului. În 2013, STS a avut la dispoziţie peste 250 de milioane de lei

Incompetenţă pe măsura bugetului. În 2013, STS a avut la dispoziţie peste 250 de milioane de lei
de M.T.    |    06 Feb 2014   •   09:01

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale are la dispoziţie, anual, un buget uriaş. În 2013, STS a avut pe mână aproape 254 de milioane de lei.

În ciuda investiţiilor şi a echipamentelor moderne, cu care se laudă pe site, mai bine de trei sferturi din buget s-au dus pe plata salariilor.

Angajaţii STS foarte bine plătiţi sunt aceiaşi oameni care nu au reuşit localizarea avionului prăbuşit, în ciuda informaţiilor corecte oferite de supravieţuitori.

„Numai cheltuielile de personal sunt de peste 181 de milioane de lei”, a arătat Miga Gâdea în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.
 
Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a explicat cum au ajuns serviciile să cheltuiască mai bine de jumătate din buget pentru plata angajaţilor.

Pentru a repara greşelile Guvernului Boc, instituţiile sunt nevoite să taie consistent din banii de investiţii şi modernizări.

„„Problema care generează fiori este că cheltuielile de personal sunte dezechilibrate în raport cu celelalte cheltuieli din cadrul bugetului. Iar aceste bugete au fost dezechilibrate în momentul în care Guvernul Boc a luat decizia de modificare a Legii pensilor”, a spus Dobriţoiu la Antena 3.
 
Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat a afirmat că datele prezentate de STS, care au intrat în contradicţie cu cele ale 112 trebuie verificate de către organele de cercetare penală.


 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close