Antena 3 CNN Actualitate O tânără mămică din Caraş-Severin a provocat moartea propriului copil, după ce a condus fără permis și s-a răsturnat cu mașina în pârâu

O tânără mămică din Caraş-Severin a provocat moartea propriului copil, după ce a condus fără permis și s-a răsturnat cu mașina în pârâu

O femeie de 27 de ani s-a urcat la volan fără permis și s-a răsturnat cu mașina în pârâu, în localitatea Cornereva, din județul Caraș-Severin. Aceasta se afla în mașină alături de cei patru copii ai săi. Unul dintre ei nu a supraviețuit impactului.

O tânără mămică din Caraş-Severin a provocat moartea propriului copil, după ce a condus fără permis și s-a răsturnat cu mașina în pârâu
Sursa foto: Imagine generică/Pixabay
de Adelina Miron    |    31 Iul 2021   •   22:51

Poliția Stațiunii Băile Herculane a fost sesizată, sâmbătă, despre accidentul rutier produs pe un drum județean din Caraș-Severin, localitatea Cornereva.

Oamenii legii spun că cea care a condus mașina este o femeie de 27 de ani, din Cornereva, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat cei 4 copii minori ai femeii, unul dintre aceștia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit, echipajul medical care a preluat minorul constatând decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare”, spun reprezentanții Poliției caraș-Severin, potrivit Mediafax.

Ceilalți trei copii nu au fost răniți în urma accidentului rutier.

Femeia de 27 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În prezent s-a dispus necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului minorului, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

×
Subiecte în articol: moarte masina rasturnat copil
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close