Antena 3 CNN Actualitate Încoronarea Regelui Charles al III-lea se vede la Antena 3 CNN, în direct de la Londra

Încoronarea Regelui Charles al III-lea se vede la Antena 3 CNN, în direct de la Londra

Încoronarea Regelui Charles al III-lea, un nou moment istoric pe care îl trăim împreună, se vede la Antena 3 CNN, sâmbătă, 6 mai 2023, în direct de la Londra. Maria Coman, jurnalist Antena 3 CNN, care se ocupă de 15 ani de evenimentele Casei Regale Britanice, va transmite, moment cu moment, un nou episod al istoriei de o mie de ani a familiei regale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2023   •   09:00

Câte momente istorice poţi să trăieşti într-o viaţă de om? Ai văzut multe în ultimii 70 de ani, dar nu şi asta. Marea Britanie îşi încoronează regele, urmaş de drept al marilor conducători ai lumii.

De la Carol cel Mare, Regina Victoria şi Vlad Ţepeş. Omul care iubeşte atât de mult România, a doua sa casă, îşi primeşte coroana.

Ai cel mai bun loc la cel mai urmărit eveniment al timpurilor noastre, la Antena 3 CNN. Ai cea mai bună acoperire de la singurul partener exclusiv CNN din România. Istoria umanităţii se scrie în faţa ta. Acum şi aici, la Antena 3 CNN.

Maria Coman, de 15 ani corespondent la evenimentele Casei Regale Britanice, transmite sâmbătă, în direct de la Londra, moment cu moment, un nou eveniment istoric al Casei Regale: Încoronarea Regelui Charles al III-lea.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close