Antena 3 CNN Actualitate INCREDIBIL. A venit cu patul de-acasă şi 6 bulldogi, ţinuţi în cuşcă, pe plaja din Vama Veche

INCREDIBIL. A venit cu patul de-acasă şi 6 bulldogi, ţinuţi în cuşcă, pe plaja din Vama Veche

INCREDIBIL. A venit cu patul de-acasă şi 6 bulldogi, ţinuţi în cuşcă, pe plaja din Vama Veche
Sursa foto: Foto: VideoNews
01 Iul 2012   •   20:31

Principala regulă în Vama Veche e că nu există nicio regulă. A demonstrat-o un bucureştean, care şi-a mutat casa pe plajă. Da, aţi auzit bine. Omul nu s-a mulţumit cu o saltea sau un cort aşezat pe nisipul din Vamă. Şi-a adus inclusiv patul de acasă. Şi asta nu e tot. A venit cu 6 bulldogi, care nu i-au supărat pe restul turiştilor, dar au trezit vigilenţa jandarmilor.

Corturi, domnişoare aproape goale lungite la soare şi o casă improvizată în mijlocul plajei. Nimic neobişnuit până aici pentru Vama Veche. Dar 6 buldogi într-o cuşcă?

Uimirea jandarmilor a trecut repede. Şi s-au apucat să-l caute pe proprietar. Numai că vamaiotul care a venit cu menajeria la plajă n-a fost de găsit.

Chiar dacă prezenţa câinilor pe plajă nu i-a deranjat pe restul vamaioţilor, propreiatrul lor va primi o amendă de 5-3.000 lei. Până să-l găsească pe omul care şi-a mutat casa cu totul la mare, jandarmii au mai surprins şi alţi tineri cu animale periculoase pe plajă, fără botniţă şi care puteau ataca în orice clipă turiştii. I-au legitimat şi i-au amendat cu 1.500 de lei.



×
Subiecte în articol: Vama Veche
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close